Mosjon og moro for alle

Annonse

(Foto: Gramha.net)

Av Redaksjonen

Denne helgen inviterer Utleira IL Friidrett til Utleiraløpet 2019. For de som ikke vil delta i selve løpet så arrangeres det familiedag i hallen med besøk av både Bjørnis og Rasmus med Verdens Beste Band.

Arrangøren har tilpasset ulike løypelengder slik at her er det mulig for de aller minste å løpe enten 600 meter eller 2 kilometer. Her vanker det premie til alle som deltar. For de som måtte ønske å løpe litt lengre arrangeres det både 5 og 10-kilometersløp. Her vil det bli mulighet for å delta på felles oppvarming i regi av en av byens treningssentre.

Barnepass, underholdning og aktiviteter

For de som ikke ønsker å delta ved helgens løp er det lagt til rette for opplevelser i hallen denne dagen. Om du trenger barnepass så er det lagt til rette for dette med aktiviteter og konkurranser. Det vil også bli flott underholdning når Rasmus og Verdens Beste Band spiller konsert klokken 12. Allerede klokken 1030 på lørdag kommer Brannbamsen Bjørnis på besøk, noe som er et meget populært innslag blant barna. Inne i hallen vil det også være muligheter for servering.

Rasmus Rohde har med sitt eget Verdens Beste Band til Utleirahallen (Foto: Rohde & Aas Produksjoner)

Påmelding

Arrangøren opplyser at det er mulig med etteranmelding løpsdagen fram til 1 time før øvelsen starter. Det anbefales forhåndspåmelding for å unngå kø og økte priser. Forhåndspåmelding kan gjøres på nett også på selve løpsdagen.

Tidsskjema

09.00 Hallen åpner

10:30 Bjørnis

11.00 Start barneløp 600 meter

11:30 Start barneløp, 2 km

11:30 Aktivitetspark/ barnepass åpner, konkurranser

12:00 Konsert Rasmus og verdens beste band

12.00 Felles oppvarming 10 km (Fresh Fitness)

12:30 Start 10 km

12:45 Felles oppvarming 5 km (Fresh Fitness)

12:35 Start 5 km trim og plogging

12:40 Start gågruppe, 2 km og 5 km

13.15 Start 5 km

13.45 Premieutdeling 10 km

14.15 Premieutdeling 5 km

 

Samme dag arrangeres det Bydelsfest i Utleirahallen. Dette kan du lese mer om her;

Bydelsfest 2019