Endelig ble det cup igjen

Annonse

 

Cupansvarlig for Othilienborg IL, Kai Åge Årseth var meget godt fornøyd med avviklingen av arrangementet.

Denne helgen ble det arrangert Burger King-cup som et samarbeid mellom Othilienborg IL og Utleira IL. I denne meget spesielle fotballsesongen har det grunnet COVID-19 ikke vært arrangert lignende arrangement for aldersbestemte lag. Kampene ble spilt både på Othilienborgbanen og ved Utleira ILs arena. Flere hundre barn var i aksjon over arrangementets to dager.

Stor fotballglede

Det var stor glede blant alle de fremmøtte barna både fredag og lørdag under avviklingen av fotballcupen. Fredag ettermiddag og kveld ble det spilt kamper på tre baner med 5 spillere på hvert lag, og lørdag var det spill på mindre baner med 3 mot 3. De litt eldre barna gjennomførte sine kamper på Utleira sitt anlegg hvor det var delt inn i to ulike arenaer med separate innganger og sekreteriat. Dette for å kunne avvikle med flest mulig påmeldte lag og på samme tid ivareta smittevernhensyn i tråd med de nasjonale anbefalingene. Dette var også ivaretatt på en meget god måte på Ottisbanen.

Det var god skilting og informasjon ved arenaen på Othilienborg.

Ikke for økonomien, men for aktiviteten

Cupansvarlig for Othilienborg IL, Kai Åge Årseth var meget godt fornøyd med avviklingen av arrangementet og var klar på at årets Burger King-cup først og fremst handlet om å skape aktivitet for barna, ikke for økonomisk profitt. Han var veldig positiv til det gode samarbeidet mellom de to arrangørklubbene som var nytt for året. Med begrensninger på antall personer tilstede på området til enhver tid ville det blitt utfordrende å skulle tilby kampoppsett i alle de ulike årskullene om ikke dette hadde vært fordelt på flere arenaer.

En blid og fornøyd Pernille Wallum Skajaa viste stolt frem sin medalje etter deltagelsen i årets Burger King-cup.

Sin første Burger King-cup

En av de vi møtte under lørdagens avvikling var en smilende og blid Pernille Wallum Skajaa som spilte sin første Burger King-cup for Othilienborg IL. Hun viste stolt frem sin medalje og kunne også fortelle at hun hadde scoret mål for laget sitt.

 

Fredag kveld ble det spilt kamper med 5 mot 5 hvor arenaen var inndelt i 3 baner.

 

Bra tenningsnivå

Lørdag møtte vi Tore Reginiussen som var i følge med sin sønn på fotballcup. Han syntes det var helt fantastisk at det ble arrangert cup igjen og kunne fortelle at det var et bra tenningsnivå blant guttene denne dagen. Det vistes godt at dette var noe de hadde ventet lenge på! Han var ikke i tvil om at det har kriblet i beina til mange unge fotballspillere den siste tiden, og at det var godt å se så mange glade barn som koste seg med å kunne få lov til å spille fotball igjen.

 

 

 

 

 

.