Hovedtrener for Nardo FK Tormod Bjerkeset jr.

Av Redaksjonen

Med meget gode resultater ligger Nardo FK nå på en andreplass i PostNord-ligaen. På førsteplass ligger et annet trønderlag, nemlig Stjørdals-Blink.

Et sterkt resultat

Bryne tok tidlig ledelsen 0-1 på et straffespark av Bjarne Langeland etter kun 6 minutter. Etter et vakker mål av Jarl Magnus Ernstsen Knutsen utlignet Nardo i det 22. minuttet. Med mål av Vebjørn Vinje etter 36. minutter og deretter Ole Christian Sæter i det 45. minutt sto det 3-1 til pause. Bryne reduserte etter 69 spilte minutter ved Vetle Lunde Myhre. Kampen endte 3-2 i Nardos favør.

Imponert trenerteam

Nardo FKs trener Tormod Bjerkeset jr. oppsummerer kampen slik;

Denne spillergruppen slutter aldri å imponere oss i trenerteamet og bryter stadig nye grenser. Om vi presterte tidvis årsbeste mot Kvik Halden er dette definitivt det beste vi har gjort kollektivt siden mitt inntreden i 2010. Rett og slett fantastisk gledelig å se den entusiasmen, lagånden, moralen og den sprudlende offensive fotballen vi presterer. Vi rundspiller regelrett Bryne FK så til de grader, leder 3-1 til pause, ikke et mål for lite. Vi er gode i alle spillets faser, bunnsolid defensivt og offensivt sitter rytme og relasjoner bedre og bedre. I dag viser vi virkelig hvilke strenger vi har å spille på. Sjansebonansa etter både dødball, godt etablert angepsspill og dødelige kontringer. 2 omg bli mer jevnere, stillingskrig og mer åpen kamp. Men vi skaper sjanser nok til å sette både ett og to mål til. Men noen fantastiske redninger av Bryne keeperen gjør at det ender 3-2. Rett og slett imponert og stolt over hvordan vi framstår i dagens kamp!!

Et skår i gleden er at formspilleren Jørgen Solli etter all sannsynlighet er ute i lang tid, da han pådro seg en hamstringsskade midtveis i 2 omg. Men vi ser framover mot Mandagens kamp mot Hødd på Høddvoll. En motstander vi kjenner godt og som vi skal stå bra til. Sist møte på samme arena vant vi etter en meget godt gjennomført kamp, vi håper å gjenskape dette og
gleder oss til en flott tur til Sunnmøre og er meget optimistiske og har en voldsom tro på at vi skal prestere bra også på mandag!