Hjemmeseier i lokalderby

Annonse

Hovedtrener for Nardo FK Tormod Bjerkeset jr.

Av Redaksjonen

Nardo FK slo byrival Byåsen TF 2-1 i lørdagens oppgjør i Nissekollen. – I dag er vi under pari, uttalte Tormod Bjerkeset etter kampen.

Tidlig ledelse

Nardo gikk tidlig opp i ledelsen, allerede etter 5 minutter sto det 1-0 etter scoring av Andreas Krokbø. Utligningen kom etter 14 minutter ved Andreas Rye før Morten Strand fastsatte sluttresultatet til 2-1 etter straffe i det 24. minutt. Med dette ligger Nardo nå på en 8. plass à poeng med Hødd på 7. plass. Byåsen ligger helt nederst på tabellen med 10 poeng, 18 poeng bak Nardo og 35 poeng bak serieleder Stjørdals Blink.

Laber prestasjon

Hovedtrener Tormod Bjerkset Jr uttalte følgende etter kampen:

– I dag er vi under pari. Både trenere, spillere og støtteapparat er enige om at dette ikke er bra nok. Til tross for en laber prestasjon tar vi 3 viktige poeng i et lokalderby. At vi vinner på en dag som i dag kan også betraktes som en styrke, vi føler seieren aldri er truet til tross for at vi ikke presterer i nærheten av det vi ønsker. Vi blir passive i presset, tar for oss for dårlig i duellspillet og valgene våre med ball er ikke av standarden vi forventer. Spiller for spiller og som lag lyger ikke tabellen, vi skal være et bedre lag rett og slett, men da må vi være påskrudd. Vi gir Byåsen muligheten til å tro de er et ok fotballag i dag og det er unødvendig. Nå legger vi denne kampen bak oss og ser fram til Levanger neste helg !