En meget godkjent kamp på tross av tap

Annonse

Av Redaksjonen

En god prestasjon mot et Ranheim som var mer effektive foran mål enn Nardos menn. Det kunne stått 1-0 til hjemmelaget etter bare noen minutter, men Ranheims målvakt Magnus Lenes forhindret dette mesterlig.

Med ca. 600 skuelystne publikummere, strålende solskinn og en arena klar for et festarrangement tok Nardo FK imot Ranheim til oppgjør i cupens 2. runde. Det ble et jevnspilt oppgjør takket være en iherdig innsats av Nardos utvalgte menn. Det sto 0-1 til pause etter scoring av Torbjørn Heggem.

Best igang etter pausen

Nardo kom best igang etter pausen med flere forsøk på å utnytte gjestenes bakrom. Hjemmelaget viste gode offensive tendenser i store deler av 2. omgang, men i sluttminuttene var det Ranheim som var mest effektive foran mål og fikk uttelling to ganger til. Ivar Sollie Rønning satte inn 0-2 etterfulgt av punktering av kampen da Glenn Walker satte inn 0-3 på sitt første touch etter innhoppet.

Tidenes 2. omgang

Hovedtrener for Nardo FK hadde følgende å si etter kampen;

– Vi starter kampen bra og skaper en fantastisk stor mulighet etter kort tid, men Ranheims keeper redder mesterlig med en dobbeltredning. Utover i omgangen blir vi litt passive i presset, blir lave og tørr ikke nok offensivt. Alt i alt en omgang hvor Ranheim er det klart beste laget, til tross for at vi også har våre muligheter. Vi går til pause med 0-1 til Ranheim etter at de scorer på en heading på bakre stolpe. I pausen blir vi enige om å slippe oss mer løs, være offensive, tørre å spille oss ut bakfra og komme høyere i presset. For en omgang det ble de første 40 min, vi kjører kampen fullstendig og spiller meget god angrepsfotball mot eliteseriemotstand. Vi ruller opp angrep etter angrep, finner rytmen både i etablert og overganger. Står meget bra defensivt, forsvarer oss kompakt, angriper kompakt og er gode i gjennvinningsfasen. Kommer til flere gode muligheter etter innlegg og gjennombrudd sentralt etter overganger. Men dessverre vil det seg ikke helt inn. I sluttminuttene scorer Ranheim 2 mål av den billige sorten som gjør at sluttresultatet blir 0-3. Her er det mye å bygge videre på, 2 omg er nok den beste omgangen jeg har opplevd av Nardo etter 9 sesonger som trener i klubben. I dag viser vi at vi har tatt store steg i grunnspillet vårt. Men i fotball handler det til syvende og sist om å score mål og hindre mål. I dag hadde guttene fortjent så mye mer, dette gir oss en voldsom energi inn mot neste kamp og fortsettelsen. Ekstra gledelig med et supert arrangement, stor dugnadsånd og masse folk i Nissekollen. 650 tilskuere gjorde dette til en liten folkefest og en happening å bygge videre på som klubb

Hovedtrener for Nardo FK Tormod Bjerkeset jr.

Et flott arrangement

Nardo Fotballklubb hadde invitert både store og små til Nissekollen allerede fra kl 1630 på onsdag. Her var det ulike aktiviteter med hoppeslott, fotballaktivitet og frisbeegolf. Det var i tillegg satt opp en ekstra kiosk på oversiden av tribunen. I pausen ble det arrangert konkurranse med 3 tilfeldig utvalgte som skulle gjøre et forsøk på å treffe tverrliggeren. Alt i alt et flott arrangement med mange dyktige frivillige på dugnad.

Forza Ranheim

En god delegasjon supportere for bortelaget dukket også opp i Nissekollen på onsdag.

VIP-plasser i Fotbaillklubben-sofa`n

I forkant av dette oppgjøret ble det avholdt en konkurranse i sosiale medier hvor det var mulig å vinne eksklusiv plass for to personer med gratis inngang, kaffe og vaffel. Dette ble vunnet av Petter Fredheim som kom kledd i blått og hvitt for anledningen.

VIP-plassene i Fotbaillklubbens sofa ble vunnet av Petter Fredheim