En meget god bortekamp ga 3 poeng

Annonse

En meget god bortekamp, uttalte Tormod Bjerkeset jr. etter oppgjøret mot Moss 2. påskedag. (Foto: Aftenposten)

Av Redaksjonen

Med poengdeling i første hjemmekamp mot Vidar smakte det ekstra godt med 3 poeng i sekken borte mot Moss 2. påskedag.

I PostNord-ligaens 2. runde var det duket for oppgjøret mellom Moss og Nardo FK på Melløs Stadion, en kamp som ifølge Nardos hovedtrener Tormod Bjerkeset jr. ble en velfortjent seier.

– Meget god bortekamp. Jevn 1. omgang og vi styrer 2. omgang ganske markant. Vi er bunnsolide defensivt hele kampen. Moss har en sjanse og det er straffen de setter i mål. Vi er uheldige ved en situasjonen der ballen spretter opp i armen. Ellers forsvarer vi oss mesterlig. Offensivt er vi flinke til å variere spillet vårt, får utnyttet bakrom og sidekorridorene. Noe som var hovedfokus før kampen. Vi var godt forberedt og ingen overraskelser sånn sett. Vi håndterer kampbildet godt og viser en fantastisk moral og vinnervilje utover i kampen. Gutta er offensive i hodet og vi vinner fortjent 2-1 etter fine scoringer av Vebjørn og Chris.

Blink på topp

Etter to spilte runder i årets serie er det kun Stjørdals-Blink som har gått seirende ut av begge oppgjørene og topper dermed tabellen med 6 poeng. Nardo FK ligger så langt på en 5. plass med en uavgjort og en seier. De øvrige trønderske lagene finner vi litt lengre ned på tabellen med Byåsen som nummer 9 med et tap og en seier, mens Levanger ligger på en 14. plass uten poeng så langt.