Nå er neste års motstandere klare

Annonse

 

Avdelingene for Norsk Tipping-ligaen ble presentert torsdag ettermiddag. Nardo Fotballklubb møter motstand fra Trøndelag og Nordland i sesongen 2022.

– Lagene i Norsk Tipping-ligaen har vært gjennom betydelige utfordringer de siste to sesongene. Innledningsvis opplevde nivået et forbud mot aktiviteten, og når man kom i gang ble det kun mulig med en halv serie. Nå ser vi virkelig frem til det som forhåpentligvis blir et normalår, sier Rune Pedersen i NFFs konkurranseavdeling.

– Som tidligere år er det krevende å få alle avdelinger sammensatt på en geografisk naturlig måte. Nord-Norge er i år delt i to der Nordland er sammen med Trøndelag og Troms med Østlandet. Sør-Norge deles i en avdeling fra Mandal og østover, en avdeling bestående av lag fra Rogaland og Hordaland, en avdeling der Indre Østland er koblet mot nord-vestlandet samt en Oslo-avdeling sammen med tre lag fra Hordaland, forklarer han.

 

Avdeling 5 i Norsk Tipping-ligaen ser slik ut;

Rosenborg 2
Nardo
Bodø/Glimt 2
Junkeren
Rana
Kolstad
Tiller
Byåsen
Melhus
Orkla
Strindheim
Innstranda
Steinkjer
Trygg/Lade

– Andre viktige kriterier er jevn fordeling av 2. lag og antall nedrykkslag i hver avdeling, samt å legge til rette for flest mulig lokaloppgjør der det er mulig. Det er ikke alltid alle behov går opp, men vi håper klubbene totalt sett er fornøyd. Vi har hatt et godt samarbeid med Divisjonsforeningen, avslutter Pedersen.

Mange lokaloppgjør

Dermed er det duket for mange lokaloppgjør i neste års seriespill for Nardos A-lag for herrer. I tillegg blir det et historisk og spennende cupoppgjør 12. mars i Nissekollen. Da er det klart for 4. runde i NM mot selveste Lillestrøm.