Klart for ny kamphelg i Nissekollen

Annonse

(Foto: nardoposten.no)

Etter en overbevisende seier på Melhus sist fredag er Nardos A-lag for herrer klar for ny kamphelg. Men først ute er damenes A-lag når de tar imot Blindheim på lørdag.

Med storseier 0-5 mot Melhus på fredag har nå Nardos herrelag klatret opp på en foreløpig femteplass på tabellen i Norsk Tipping-ligaens avd. 5. Med en kamp mindre spilt enn de aller fleste lagene i avdelingen tar de søndag imot gjestene fra Rana som også kun har ni spilte kamper så langt. De ligger nå to poeng bak, mens Strindheim ligger på en fjerdeplass to poeng foran Nardo. Med seier på søndag kan de dermed øke avstanden til laget bak, samt klatre forbi Strindheim på tabellen med likt antall kamper spilt.

Kampen spilles i Nissekollen søndag ettermiddag klokken 17.

(Foto: Nora Baglo)

Oppgjør på nedre del

Kamphelgen i Nissekollen sparkes i gang allerede lørdag med oppgjøret mellom Nardo og Blindheim i kvinnenes 2. divisjon. Dette er to lag som ikke har hatt noen kjempegod start på sesongen, hvor Blindheim ligger plassert tredje nederst på tabellen som Nardo ligger helt i bunn av. Nardos damer har så langt ikke vunnet noen kamper denne sesongen, men har sluppet inn færre mål enn helgens gjester som har to seiere og seks tap så langt i år.

Dette oppgjøret har avspark klokken 13 lørdag.

(Foto: Nardo FK)