Håp om nytt snøfall og åpen bakke

Annonse

Emma Helene Markås Reitan på 7,5 år synes det er morsomt å være med pappa Eirik Reitan på snøscooteren

Av Redaksjonen

Lørdags formiddag var det aktivitet ved Steinan Skitrekk igjen med preparering av bakke. Håpet om et nytt snøfall lever slik at skiheisen kan holdes åpen.

I en periode med lite snø og varierende temperaturer har det vært dårlige forhold ved skitrekket i Vestlia, men nå er det endelig i ferd med å etablere seg en såle i bakken som er et godt nok grunnlag for å kunne åpne heisen igjen om det faller 10 cm til med snø. Lørdag formiddag var Eirik Reitan på plass for å tråkke grunnlaget.

Familietid og dugnad

Med seg hadde han både barn, frue og firbente venner slik at dugnadsinnsatsen kunne kombineres med familiehygge. De hadde tatt med seg både akebrett og noen vedkubber, men det som nok var aller mest stas for Emma Helene (7,5) var å sitte bak pappa på snøscooteren. Eirik forteller at han var her også tidligere i uken for å tråkke bakken og at med et lite snøfall til så vil det bli fantastiske forhold igjen.

Eirik Reitan med sin datter Emma Helene på vei ned bakken med snøscooteren

 

Tilskudd fra kommunen

Othilienborg IL meldte den 28. februar følgende på sin Facebook-side;

HURRA! Det snør og vi har fått kr. 42 000,- fra Trondheim Kommune til utlånsutstyr i skitrekket! Vi håper på MYE snø!

Dette er flotte nyheter både for Othilienborg som klubb, men også for det tilbudet dette tilsvarer for alle de som måtte ønske å prøve seg i alpinbakken uten å ha eget utstyr til dette. Tilbudet blir enda mer lavterskel. Dette er viktig i dagens samfunn hvor forskjellene øker og økningen i barnefattigdom er en realitet, ifølge Redd Barna.

Oppdatering på åpningstider

Om du ønsker å holde deg oppdatert på når Steinan Skitrekk er åpent så er dette mulig på deres egne Facebook-side.