Et helt trinn i karantene

Annonse

Et helt klassetrinn samt noen ansatte ved Steindal Skole er satt i karantene.

Ved Steindal Skole er et helt klassetrinn satt i karantene etter at en elev har fått påvist smitte. Karantenen gjelder også noen av de ansatte ved skolen. Kunder som har vært innom Bunnpris i Vestlia i et gitt tidsrom torsdag bes om å være oppmerksomme på symptomer.

Vinterferie-karantene

Klassetrinnet ved Steindal Skole som nå er satt i karantene berører i overkant av femti elever på mellomtrinnet, samt noen i staben. Rektor Kristin By Vollset ved Steindal er sparsom med opplysningene i forbindelse med den påviste smitten for å ivareta personvernet.

– Nå forholder vi oss til smittevernkontoret som gjør en fantastisk jobb, så får vi håpe det ikke blir påvist smitte hos flere, forteller Vollset.

Hun synes det er synd at enkelte nå må sitte i karantene i vinterferien.

Lav terskel for testing

Alle som har vært på Bunnpris-butikken i Vestlia torsdag 18. februar mellom kl. 11 og 12, bes være obs på eventuelle symptomer og ha lav terskel for å teste seg.

De som var på besøk ved Bunnpris-butikken i Vestlia torsdag mellom klokken 11 og 12 bes være oppmerksomme på symptomer.

 

To personer med påvist covid-19

Torsdag 18. februar fikk to personer i Trondheim påvist covid-19. Begge har mildt sykdomsforløp. De smittede, en av hvert kjønn, er i 40-årene og i tenårene. Personen i 40-årene er blitt smittet av kjent nærkontakt, mens det ennå jobbes med å finne smittekilden til den yngste.

Torsdag ble det gjennomført 927 tester i Trondheim. Den siste uka er andel positive tester 0,2 prosent.

Vaksine

Det er til nå 8391 personer i Trondheim som har fått vaksinedose nummer en. 2736 har mottatt dose nummer to. Det nasjonale vaksineregisteret SYSVAK oppdateres senere i dag så det reelle tallet er noe høyere.