Melodi Grand Prix-sirkuset er i gang!

Annonse

Lørdag 2. mars er det atter klart for MGP!

Av Redaksjonen

En av artistene som blir å finne på scenen er trønderske Carina Dahl som opptrer med sitt bidrag «Hold me down» skrevet av Ashley Hicklin, Jeroen Swinnen, Pele Loriano, Laurell Barker og Laura Groeseneken. En annen trønder som deltar i årets Melodi Grand Prix er Kim Ofstad i D`Sound. De tar med seg sin nye vokalist Mirjam Johanne Omdal for å fremføre «Mr. Unicorn», skrevet av nevnte Kim Oftstad og Jonny Sjo sammen med Omdal og Magnus Martinsen.

Despacito-duett

Adrian Jørgensen fra Bindal deltar med «The Bubble», skrevet av Kjetil Mørland, Jonas McDonnell og Aleksander Walmann, og med Oda Kvingedal Larsen på vokal. Har tidligere erfaring fra dette sirkuset etter å ha koret for JOWST og Walman i tidligere MGP-konkurranser. Jørgensen og Carina Dahl utga i 2018 inn sin trøndersk/bindalske versjon av «Despacito».

Turbo-Hank

Hank Von Hell fremfører «Fake It», som han har skrevet sammen med Andreas Werling. Kanskje er dette starten på eks-Turbonegervokalistens nye comeback, han skal nemlig spille på noen av verdens største musikkfestivaler og planlegger USA-turne mot slutten av året, ifølge NRK.

Norsk-Amerikaner

Mannen bak landeplagen «What are words» Chris Medina har gjort nordmann av seg og stiller med låta «We try» som han har skrevet sammen med Jason Gill, Tormod Løkling og Julimar Santos.

I tillegg til disse stiller blant andre Erlend Bratland og Kjetil Mørland som er velkjent i MGP-sammenheng. Finalen avholdes i Oslo Spektrum Lørdag 2. mars.