Adrees på Trondheim Calling!

Annonse

Adrees aka Andreas Estenstad er 18 år gammel og kommer fra Trondheim.

Han begynte å spille gitar allerede som femåring, så når han tar frem gitaren for å spille en låt, ligger det mange år med øving bak fremføringen. Han gjorde seg godt bemerket da ha deltok i TV2-suksessen The Stream, høsten 2016, som også sikret ham platekontrakt med Universal Music.

Siden da har Adrees rukket å slippe en rekke singler, og streamet over 2 millioner i Spotify. Blant disse er «Stinkin’ Rich», som Adrees gjorde i studio med Jesper Borgen, Magnus Bertelsen og Tommy La Verdi, «River» produsert av Jens Siverstedt og skrevet av Jens Siverstedt, Jonas Wallin og Astrid S, og «Breakup» som Adrees har skrevet sammen med Filip Lindfors.

Det siste året har vært hektisk for Adrees, med signering av management-avtale, samt en rekke turer over Atlanteren til LA, og til Stockholm hvor han har spilt inn en haug med nye låter. For tiden studerer Adrees ved musikkskolen Lillehammer Institute of Music Production & Industries (LIMPI), og det ventes ny musikk fra dette unge supertalentet i nærmeste fremtid!