Ringte politiet etter nabo spilte Whitney Houston på repeat i to timer

Annonse

Både norske og utenlandske medier meldte søndag at Politiet i Trøndelag måtte rykke ut til klage om høy musikk i et nabolag på Nardo. Innringeren måtte høre «I will always love you» på repeat i to timer før han fikk nok og måtte be lovens lange arm om bistand. Hendelsen ble meldt til politiet klokken 05:17 søndag morgen.

Fra Whitney til Eagles

Det var Adresseavisen som først omtalte saken som etterhvert har blitt publisert i flere norske aviser og i danske bt.dk. Ifølge adressa.no var det klokken 05:17 at det kom det en henvendelse fra en kar på Nardo som i to timer hadde måtte holde ut med Whitney Houstons «I will always love you» på repeat. Innringeren sa: «Jeg er usikker på om det er kjærlighetssorg eller forsøk på å imponere noen», men han ønsket musikken i nabolaget avsluttet, ifølge politiets operasjonssentral. Da politiet ankom stedet var det bandet Eagles sin musikk som durte over anlegget.

– Musikken sto på inne i et firmalokale, men det var ingen der. Vi fikk til slutt kontakt med en person som kom og fikk skrudd av musikken. Det er stille nå, uttalte operasjonsleder Ellen Maria Brende ved 06.00-tiden.