Overlegent av Utleira

(Foto: Lars R. Skaug)

Det ble en betraktelig mer severdig kamp enn gårsdagens, men til slutt endte det med utklassingssifre også i dag i Utleirahallen. Nå gjenstår seks kamper av årets sesong for Utleira som topper tabellen ni poeng foran nummer to.

Høybråten og Stovner IL tok ledelsen tidlig i første omgang, men en kjapp utligning av Halvorsen og to raske fra Økland og Welo sendte Utleira opp i 3-1 før det var spilt sju minutter. Økland økte videre til 4-1 til pause.

I den andre omgangen fortsatte hjemmelaget den gode prestasjonen, men mål ble det ikke før det ble overtallsspill etter et rødt kort og Simon Johansson pirket inn 5-1 fra kloss hold. Så fulgte to mål fra Welo, ett selvmål fra Utleira i undertall før Imre Johansen satte punktum med 8-2 på tampen.

Utleira har nå spilt tolv kamper av årets sesong og leder serien med 34 poeng. Vesterålen på plass nummer to har spilt en kamp mer og står med tjuefem poeng, to poeng foran tabelltreer Sjarmtrollan som har like mange kamper spilt.

Nå venter 4 bortekamper mot KFUM, Sjarmtrollan, Fredrikshald og Sandefjord før Utleira avslutter sesongen med hjemmekamper mot Vesterålen og Hulløy.

Sindre Welo som ble kåret til dagens bestemann får gi 1000 kroner til et godt formål, og han har valgt å gi sin støtte til LEVE – Landsforeningen for etterlatte ved selvmord.