En seier som satt langt inne

(Foto: Vidar Pedersen)

I helgens første lokaloppgjør gikk Utleira Futsal seirende ut av møtet med Ranheim lørdag ettermiddag. Med 3-1 ledelse til pause og tilsynelatende god kontroll på starten av andre omgang så det lenge ut til at hjemmelaget ikke var særlig truet.

Utlignet ledelsen

I den første omgangen gikk Utleira opp i ledelsen ved Kvalvær, men dette utlignet Ranheim raskt. Hjemmelaget gikk deretter opp i 2-1 ved Ravlo før Vie økte til 3-1 før pause. I den andre omgangen starter Utleira best og har tilsynelatende god kontroll før Ranheim reduserer til 3-2 og deretter utligner til 3-3. Etter drøye halvtimen er spilt øker Vie ledelsen til 4-3, en ledelse Ranheim utligner etter bare to minutter. Avgjørelsen faller i det 37. minutt av den andre omgangen når Oskar Stølan fastsetter sluttresultatet til 5-4.

Full pott etter fire kamper

Med seier også mot Ranheim har Utleira så langt vunnet alle sine kamper i årets Eliteserie futsal for menn. De står dermed med 12 poeng, likt med Hulløy FC fra Bodø som nå leder serien med bedre målforskjell. Søndag spilles femte runde hvor Utleira tar imot Freidig i Utleirahallen og Hulløy møter Ranheim i Kotenghallen.