Juletresalget er i gang på Nardo

Annonse

Ottar Olsen (i midten) har solgt juletrær på Nardo i snart 40 år.

I de senere årene har markedet for plast-juletrær økt betraktelig, men tradisjonen tro gir Nardo Fotballklubb beboerne i bydelen muligheten til å kjøpe ekte juletrær til inntekt for klubben. Ottar Olsen har vært med på dette hele veien og var selvsagt på plass ved årets første salgsdag.

Juletreferie hvert år

I mange år har Nardo Fotballklubb hatt utsalg av juletrær på parkeringsplassen ved Nardo Centeret og et av de faste innslagene er hele Nardos Ottar Olsen. Han tar ferie fra sin ordinære jobb fra midten av desember hvert år for å bidra ved klubbens juletresalg. De første årene han solgte juletrær var ved gartneriet litt lenger ned mot Nissekollen, men helt siden fotballklubben startet med sitt salg har han vært en flittig bidragsyter. Ottar feirer 40-årsjubileum som juletreselger neste år!

Helt til lillejulaften

Med salgstart fredag gjenstår ti dager med dugnadsjobbing for foreldre og ildsjeler i klubben. Salget foregår alle dager frem til dagen før lillejulaften helt til klokken ni på kvelden og dagen før dagen avsluttes salget klokken halv sju. I følge Olsen ble det solgt ni eller ti trær den første dagen.

 

Slik så det ut fredag formiddag når det meste var klargjort for årets juletresalg ved Nardo Centeret.