Gjennomført til bestått ifølge politiet

Annonse

 

Trondheimspolitiet meldte natt til lørdag at første dag av NEON-festivalen var gjennomført til bestått. Festivalen som samlet hele atten tusen mennesker på bryggeritomta fredag kveld var et vellykket arrangement.

Like før klokken 01 natt til lørdag rapporterte Politiet i Trøndelag at første dag av festivalen hadde gått fint for seg, selv om det var «noe beruselse» som det het i tweeten.

Av de atten tusen som var tilstede fredag kveld ble kun 48 personer bedt om å forlate arrangementet. Politiet innbrakte to personer i arrest, hvorav en blir anmeldt. To personer ble i tillegg kjørt bort fra området.

Skjenkekontrollen hadde heller ingen anmerkninger ved gjennomføringen.

Fredag kveld var det blant andre Karpe, Stig Brenner, Arif, Kamelen og Musti som sto på scenen under NEON-festivalen.