Branntilløp og røykutvikling i Vestlia

Annonse

Det var til en bolig i Edgar B. Schieldrops veg nødetatene rykket ut onsdag ettermiddag.

Nødetatene rykket ut til melding om brann og røykutvikling i en bolig i Edgar B. Schieldrops veg onsdag ettermiddag. Brannen skyldtes at noen puter hadde tatt fyr, noe som forårsaket mye røyk. Ingen personer ble skadd og det var begrensende materielle skader som følge av branntilløpet.

Røykutvikling

Ifølge meldingen Politiet kom med på Twitter skal brannen skyldes at to puter har tatt fyr, noe som har forårsaket mye røyk. Putene ble kastet ut og det har ikke vært fyr i noe annet. Nødetatene kom raskt til stedet.

 

Alle nødetater kom raskt til stedet og hadde god kontroll på situasjonen.

 

Ingen personskade

Innsatsleder i Politiet, Vegard Bolås fortalte at de hadde god kontroll og at de kom raskt til stedet.

– Det var et lite branntilløp som raskt ble slukket og folk kom seg ut av boligen. Det er ingen personskade, mulig at det har blitt pustet inn litt røyk men de har nå fått oksygen av ambulansepersonell, så de har det greit, ifølge Bolås.

 

Innsatsleder i Politiet, Vegard Bolås fortalte at nødetatene hadde god kontroll på situasjonen.

 

Det var øverst i Edgar B. Schieldrops veg at branntilløpet fant sted onsdag ettermiddag.