Møter god motstand også i 2024

Annonse

(Foto: nardoposten.no)

Det ble en god sesong for Nardo sitt A-lag for herrer i 2023 hvor de endte på en andreplass i sin avdeling, åtte poeng bak Strindheim som rykket opp en divisjon. Nå er oppsettet for 2024 klart, og det er mange gode lag som kommer på besøk i Nissekollen kommende sesong.

Litt tidligere i desember kom oppsettet hvor alle de respektive klubbene i Norsk Tipping-ligaen var delt inn i avdelinger, og dette viser at det kommer mye god motstand på besøk i Nissekollen kommende sesong. Nardo skal spille i avdeling 4 sammen med fire andre Trondheims-lag. Dette er Byåsen, Tiller, Trygg/Lade og RBK 2.

I tillegg til disse lagene er det også flere trønderske klubber som er representert med Melhus, Orkla og Verdal. De øvrige lagene som skal kjempe om livets rett i divisjonen er:

Mosjøen  – Rana – Surnadal – Lillestrøm 2 – Stabæk 2 – Strømsgodset 2

Ifølge terminlisten åpner Nardo sesongen hjemme i Nissekollen 6. april mot Stabæk 2. Tidspunkt er enda ikke fastsatt.

(Foto: Nardo FK)