Sikret bronsemedaljer i sesongavslutningen

(Foto: Utleira Futsal)

Med en dårlig periode midt i sesongen ble det vanskelig for tittelforsvarer Utleira å klatre helt til topps i årets Eliteserie Futsal. Ingenting var avgjort før den siste runden, men det endte med en tredjeplass bak både Vesterålen og Sjarmtrollan.

I søndagens oppgjør mot Sandefjord Futsal tok Trondheimslaget med seg alle tre poengene etter seier 1-7. Og med bare to poeng som skilte første og fjerdeplassen før denne runden kunne Utleira med litt hjelp blitt seriemestre også i år, men slik gikk det altså ikke. Det ble en dramatisk avslutning på sesongen, men det endte med at Vesterålen tok sitt aller første seriegull og Sjarmtrollan fra Tromsø endte opp med sølvmedaljene.

Utleira tok tidlig ledelsen mot Sandefjord ved Sindre Welo, men hjemmelaget utliknet like etter. Simen Moksnes sendte deretter gjestene i føringen igjen etter skudd fra langt hold på åpent mål. Utleira økte ledelsen til 1-3 ved Andreas Økland, før Welo puttet sitt andre for dagen. Dermed sto det 1-4 til pause.

Etter hvilen var det Erlend Vie som skulle notere seg to ganger i målprotokollen, før Oskar Andreassen fastsatte sluttresultatet til 1-7.

Vi gratulerer Utleira Futsal med bronsemedaljene!