Nye tre poeng med seg hjem

(Foto: nardoposten.no)

I årets andre bortekamp var det nyopprykkede Trønder-Lyn som fikk besøk på Kvål, og Nardos herrer reiste hjem med alle poengene i bagasjen. Dermed har de full pott etter tre spilte kamper i årets Norsk Tipping-liga.

Det var første gang Nardos herrer besøkte Sørøya kunstgress i 3. divisjon og her måtte det jobbes for poengene. Det nyopprykkede laget fra Kvål er hardtarbeidende med mange spennende spillere, og ga tidvis gjestene meget god motstand.

Nardo gikk opp i ledelsen på straffespark ved Pål Even Heggelund etter 25 spilte minutter, dette sto seg inn til pause. I den andre omgangen økte Martin Nygård Erland ledelsen til 0-2 i det 67. minutt. Dette ble også sluttresultatet.

Etter tre spilte kamper er det nå tre lag som har gått seirende ut av sine oppgjør så langt. Strindheim topper tabellen med bedre målforskjell enn Nardo som ligger på andre og Byåsen på tredje.

Kommende helg kommer Orkla FK som så langt bare har ett poeng på besøk i Nissekollen, kampen spilles lørdag klokken tre.