Vender hjem til moderklubben

Annonse

Martin Lundal har signert kontrakt med Nardo FK ut 2024-sesongen. (Foto: Nardo FK)

Etter å ha spilt de to siste sesongene i OBOS-ligaen for Stjørdals-Blink vender Martin Lundal nå tilbake til Nissekollen. Denne gangen som spillende trener i tospann med Morten Strand. 27-åringen har signert en kontrakt som strekker seg ut 2024-sesongen.

Lundal spilte fast hos Ranheim i 2020-sesongen og fikk da over 20 kamper for laget fra fjæra. Han har også vært i RBK, og i den perioden noterte han seg for over tjue kamper for aldersbestemte landslag.

Sist klubbens nyervervelse var i Nissekollen, var han både G14 trener og spiller i PostNord-ligaen. Lundal var den gang en av Nardo FK sine viktigste spillere som hevdet seg godt. Så godt at han ble hentet av OBOS-klubben Kongsvinger. Der ble det over tredve kamper for klubben med hjemmebane på Gjemselund.

Lundal sier at det blir veldig artig å komme «hjem» igjen, og få lov til å ta del i å utvikle et slagkraftig Nardolag på herresiden, som kan ta nye steg. Første steg er tilbake til PostNord-ligaen og deretter kanskje til OBOS ligaen!

Han beskriver seg selv som en habil spiller, en venstrebeinet midtstopper som liker å spille ball.

– Jeg er taktisk god og duellsterk, uttaler Martin.

Videre sier Lundal at han er klar for å ta et steg inn i trenergjerningen. Å være spillende hovedtrener vil bli krevende, men han føler seg klar for oppgaven. Innen året er omme vil forhåpentlig UEFA-B lisensen være i boks.