Åpnet for påmelding til det tradisjonsrike rennet

Annonse

Første helgen av mars arrangeres Nardorennet for 59. gang, og nå er påmeldingen i gang. Så er det bare å håpe på gode forhold for alle de barn og unge som skal stille til start.

Det er Nidelv Idrettslag som arrangerer det tradisjonsrike skirennet for barn og unge, og selve arrangementet finner sted ved Bratsberg Skistadion. Nardorennet 2023 er det 59. i rekken, og arrangøren håper på snø og gode skiforhold for alle barn.

Nidelv IL inviterer alle jenter og gutter i alderen 2-15 år (født 2008 eller senere) til rennet, men spesielt barn fra skolekretsene Nardo, Nidarvoll, Steindal, Utleira, Åsvang, Berg, Eberg, Strindheim og Bratsberg, samt barnehagene og barnebarn av de som bor i samme område. Dette opplyser arrangøren i sine digitale kanaler.