En super mann i teamet

Annonse

(Foto: rbk.no)

Roar Strand tar steget opp fra SalMar Akademiet og blir assistenttrener på Rosenborgs A-lag. Etter flere samtaler med Kjetil Rekdal og Geir Frigård falt valget på norsk fotballs mestvinnende spiller gjennom tidene. 

Den tidligere Nardo-spilleren som selv debuterte for Rosenborgs A-lag som 19-åring i 1989 er en meget erfaren og fotballfaglig dyktig personlighet som kjenner klubben godt, og virker meget inspirert til å ta fatt på jobben.

– Det er veldig inspirerende å få denne muligheten. Jeg er ikke en veldig rutinert trener, men fotballfaget, det kan jeg. Jeg har mye erfaring og nå handler det om å få det jeg, Kjetil og Geir står for, overført til spillerne. Der har jeg noe å bidra med, sier Roar Strand.

Kjetil Rekdal og Geir Frigård har hatt mange samtaler med ulike kandidater, og er veldig glad at Roar ønsket å bli med i teamet.

– Roar var en av de første jeg satt opp på listen min over kandidater. Han er en veldig god match med Geir og meg. Han er en annen type enn oss og komplementerer teamet. Roar har en enorm erfaring og folk lytter når han prater. I tillegg er han sulten. Vi er veldig glad for å få han med i trenerteamet, sier Rekdal i en uttalelse på rbk.no.

(Foto: rbk.no)

Første trening

Lørdag gjennomførte Rosenborgs A-lag årets første trening på SalMar-banen. Dette ble også første trening for det ferske trenerteamet som skal lede troppene gjennom sesongen. Med stor entusiasme fra supporterne var det godt oppmøte, og det ble markert med både fyrverkeri og bluss. Tidligere Nardo-spiller Ole Sæter var også tilbake på treningsfeltet etter fjorårets utlån fra klubben.