Blir det avansement for Norge?

Annonse

Med en seier og et tap så langt i VM-kvalifiseringen som spilles i Utleirahallen denne uken, avgjøres det om Norge avanserer når Danmark står på motsatt banehalvdel lørdag.

Det blir altså vinn eller forsvinn for Norge mot Danmark i dagens kamp. Med seier blir det hovedrunde av kvalifiseringen med hjemme- og bortekamper, med uavgjort eller tap må det norske landslaget vente i flere år på neste sjanse til å møte de beste lagene i Europa og verden.

Rammen rundt oppgjørene i Utleirahallen denne uken så langt har vært over all forventning, og nå håper arrangørene på fulle tribuner i den siste og avgjørende kampen.

En deilig storseier

Det norske landslaget tapte sin åpningskamp i kvalifiseringen mot Kypros, men torsdag ble det en deilig storseier mot Malta. Med sifrene 9-1 spilte laget på seg en selvtillit som er god å ta med seg inn i lørdagens avgjørende oppgjør mot våre skandinaviske naboer fra Danmark.

Kampstart i Utleirahallen er lørdag klokken 18:00.