Med budskap om fred over jorden

Annonse

Tradisjonen tro blir det julekonsert ved Leira kapell, og i år med budskapet; fred over jord.

Søndag 18. desember er det igjen klart for den tradisjonsrike julekonserten i Leira Kapell. Her tar lokale musikere publikum med inn i et hjertevennlig repertoar kombinert med allsang av kjente julesanger. 

Bjørkmyr kulturforening er svært glad for å få mulighet til å kunne fylle kirkens seter igjen etter to år med pandemi og begrensninger både hva angår antall og øvrige hensyn. Årets konsertbudskap er fred over jorden, et budskap som må sies å være svært passende i de urolige tider verden opplever i dag.

Arrangøren garanterer julestemning med et hjertevennlig reportuar og allsang med kjente julesanger. Det er Diakoniutvalget ved Leira formiddagstreff sammen med Bjørkmyr kulturforening som arrangerer konserten. Kulturforeningen sto tidligere i høst bak Bjørkmyrmartnan på Lerflaten Gård, et arrangement som også endelig kunne gjennomføres på normalt vis igjen i år.

De lokale musikerne som fremfører musikken i kapellet denne søndagen er Andreas Rokseth på bandoneon, sopranen Hilde Gjermundsen, Julie Rokseth spiller harpe, Lena Wik på valthorn, Øystein Løvli trakterer orgelet og
Wenche Waagen spiller piano. Konserten starter klokken seks søndag kveld.

– Det stunder mot vår tradisjonelle julekonsert i Leira kapell og vi er svært glade for å få mulighet til å kunne fylle kirkens seter igjen, forteller Svein Rune Wik i Bjørkmyr Kulturforening.