Tap i generalprøven

Annonse

Søndag ble det spilt treningskamp på SalMar-banen mellom de to Trondheimslagene RBK 2 og Nardo FK som begge skal kjempe om poeng i årets PostNord-liga. Kommende helg starter seriespillet i det som nå blir en noe redusert sesong grunnet COVID-19 og de restriksjoner viruset har medført.

Begrensede forberedelser

Med de restriksjoner som coronasituasjonen har medført har tiden for å forberede seg til årets utsatte seriespill vært svært begrenset. Det er ikke lenge siden fullkontakt-trening ble tillatt, og det har ikke vært mulig å spille veldig mange treningskamper. Derfor var nok denne generalprøven viktig for begge lag. Oppgjøret endte forøvrig 2-0 i favør RBK 2 etter scoringer av Franklin Dady`s Boy Nyenetue.

Slo Levanger

Forrige helg tok Nardo FK imot Levanger i Nissekollen til treningskamp. Denne kampen endte med et noe bedre resultat for hjemmelaget da de slo sin motstander 5-2. Første motstander for Nardo i årets seriespill er Arendal, en antatt sterk kandidat til opprykk fra divisjonen. RBK 2 møter Levanger i åpningskampen.