Stort å representere en klubb med så god historie

Annonse

(Foto: Nidelv Vektløfting)

Med Vigrestad IL som arrangør gikk turen til Jæren for Nidelvs vektløftere når Norgesmesterskapet for ungdom gikk av stabelen i helga. 

Utøverne har forberedt seg til konkurransen med jevn trening gjennom året med planlagt formtopp til dette mesterskapet og med 55 deltakere fra hele landet var nivået høyt. Årets påmeldte deltakerne fra Nidelv IL var Henrik Kjeldsberg i klasse 73 kg. Ruben Vikhals Bjerkan og Emilian V. Roulet-Dubonnet stilte i 81 kg-klassen, og Adrian Rosmæl Skauge var påmeldt i 89 kg-klassen men kunne ikke stille grunnet sykdom. Alle disse fire er født i 2006.

Spennende

Ruben forteller at det betyr litt ekstra å kunne reise som en del av en klubb når man skal konkurrere, og spesielt når man representerer en klubb med så god historie som Nidelv. For Emilian er dette første tur til NM, så han synes det er spennende å møte nye utøvere og delta på et så stort stevne. Med sine egne i ryggen synes Henrik det er veldig greit å få støtte fra kompisene og treneren når han skal prestere.

For Emilian ble dette første deltakelse i NM. Bildet er fra et stevne for to uker siden. (Foto: Nidelv Vektløfting)

Under helgens NM ble det en femteplass på Emilian i hans første deltakelse. I samme klasse ble det medalje på Ruben som endte på en flott tredjeplass. I 73 kg-klassen endte Henrik til slutt på en sjetteplass. Alt i alt en god innsats fra Nidelv-utøverne under Norgesmesterskapet for ungdom.

Ruben var den eneste som fikk med seg medalje tilbake til Tempe. Dette bildet ble tatt på et stevne for to uker siden. (Foto: Nidelv Vektløfting)

 

Henrik synes det er artig å konkurrere på et høyere nivå, Bildet er fra et stevne for to uker siden. (Foto: Nidelv Vektløfting)