Og så svinger vi på seidelen igjen

Annonse

For andre året på rad arrangeres Trondheim Oktoberfest på Sluppen, og ved det lokale bryggeriet er årets spesialbrygg satt på fat klart til å fylle mang en seidel.

– Vi hadde en stor suksess i 2021 da Trondheim endelig fikk sin første oktoberfest, sier daglig leder ved Lager11, Martin Ansnes. Han forteller at det var stor spenning knyttet til dette i 2021 på grunn av pandemien, men at Norge åpnet opp bare noen dager før festen startet. Trondheim Oktoberfest ble etablert i 2021 og har en langsiktig plan om å bli et av de større årlige arrangementene på Sluppen i Trondheim.

– Sluppen er et veldig spennende sted med mye aktivitet for tiden, sier Ansnes, og forteller videre om at det i løpet av bare noen få uker vil åpne både ferskvarebutikk, bakeri og frisør i gata der Lager11 holder til.

– For Lager11 sin del er det viktig å tilby våre gjester god kvalitet, og vi har jobbet tett sammen med Austmann Bryggeri for å kunne tilby spesialbrygget øl til Trondheim Oktoberfest, forteller den daglige lederen ved Lager11.

(Foto: Trondheim Oktoberfest)

Austmann bryggeri har i anledning Trondheim Oktoberfest brygget et helt eget øl som kun vil selges på høstens ølfest.

– Til Trondheim Oktoberfest har vi brygget en Tysk Hefeweisen, som er en strågul weissbier med fin hvit
skumtopp. Perfekt utseende i en ølseidel på Oktoberfest, forteller Anders Cooper hos Austmann bryggeri entusiastisk. Han avslører også at ølet er brygget på tradisjonelt tysk vis, og at gjestene kan vente seg en frisk, lettdrikkelig og silkemyk øl på Trondheim Oktoberfest.

(Foto: Trondheim Oktoberfest)

Med levende musikk

Begge dagene av festivalen vil det bli livemusikk i mathallen ved ingen ringere enn Ælgesæter Tramp & Trøkk. De lover god stemning så lenge de er tilstede! Trubadur Pål Dahlberg spiller også, i tillegg til DJ utover de sene timer.

Ælgesæter Tramp & Trøkk