Muligheten til å formidle

Annonse

(Foto: nardoposten)

Som en liten og lokal bydelsnettavis ønsker vi å nå ut så bredt vi kan i vårt nedslagsfelt, og nå leter vi etter flere som kan bidra til å formidle det som skjer på Nardo og omegn.

Har du en evne til å formidle, og en interesse for det som foregår rundt oss. Er du glad i mennesker og liker å oppsøke det som skjer? Da er du utvilsomt en vi leter etter!

Nardo-Posten har sin opprinnelse tilbake til 1985 da den kom ut for første gang som en redaksjonell reklameavis for Nardo Centeret som åpnet 17. oktober samme år. Den ble deretter utgitt som gratis papiravis i postkassene rundt om i bydelen ved flere anledninger de første årene av senterets drift før den ble lagt til side.

I 2018 gjenoppsto Nardo-Posten som en mer redaksjonell papiravis med annonser hvor det ved flere anledninger ble distribuert 7 000 eksemplarer av avisen i postkassene i bydelen.

Dette var forsiden av papirutgaven oktober 2018.

Formidle smått og stort

Januar 2019 ble Nardo-Posten publisert som en nettavis drevet på idealisme, og etter snart tre års drift er det etablert en god leserskare som er opptatte av hva som foregår rundt seg. Vårt mål er å kunne formidle smått og stort fra stor-bydelen, fremheve positive tiltak og bidra til å skape en god, gjennomsiktig og trygg bydel å både bo og ferdes i.

(Foto: nardoposten)

 

(Foto: nardoposten)

Lykkelig som liten

Vi er opptatte av at det skal være lav terskel i vår nettavis, og vi har som utgangspunkt at ingen sak er for liten om vi har kapasitet til å dekke den. Med økende interesse rundt Nardo-Posten har vi merket en god økning på henvendelser som vi ønsker å formidle, men vi har pr. i dag ikke mulighet til å dekke alle de fine tingene som skjer rundt oss. Vi leter derfor etter flere som har lyst til å bidra, helt uten at vi skal vokse fra oss selv.

Vi har ingen preferanser hva angår alder, kjønn, bakgrunn, legning eller relevant erfaring – så nøl ikke med å ta kontakt om dette høres spennende ut!

Send oss ei melding – KLIKK HER!

(Foto: nardoposten)

Dette er forsiden av papirutgaven fra desember 2018.

 

Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema!