Nye fristelser på Sluppen

Annonse

Nye fristelser på plass ved Lager11 på Sluppen. (Foto: Lea Maria)

Den nye kaffebaren ved Lager 11 på Sluppen er oppkalt etter Francis Kjeldsberg den yngre som ledet Kjeldsbergkonsernet en lang periode og var lidenskapelig opptatt av kaffe. Her får man servert iskaffe, kule iskreasjoner og ikke minst bubble waffles.

Siste tilskuddet

Lager 11 er møteplassen på Sluppen med street food, egen scene & god stemning.

Den nyåpnede kaffebaren har fått det velklingende navnet Francis Kaffe & Bubble Waffles. Navnet på kaffebaren er inspirert av mannen som ledet Kjeldsbergkonsernet en lang periode. Han var selv lidenskapelig opptatt av kaffe, og muligens likte han vafler også selv om bubble waffles kanskje ikke var et kjent begrep for ham.

Lager 11 holder åpent for lunsj onsdager mellom klokken 11 og 14, ettermiddag og kveldsåpent torsdager og fredager fra fire til elleve, og i helgene åpner det allerede klokken tolv. Her er det rikelig med muligheter til å få en smak av tradisjonell mat fra ulike verdenshjørner.

 

I tillegg til det nye på matfronten, så er det live DJ denne fredagen fra kl. 18.

Vil du holde deg oppdatert på hva som skjer ved Lager 11?

Klikk her!

 

(Foto: Lea Maria)