Klare for nasjonalt seriespill

Annonse

(Foto: Utleira IL)

Utleira håndball J18 er klare for Lerøy-ligaen som er nasjonalt seriespill hvor de får spille mot de kvalifiserte lagene fra resten av Norge. Dette etter en meget god helg for de unge spillerne som til daglig spiller på rekruttlaget.

Helgen startet med en jevn kamp mot Pors. Dette var det som på forhånd ble antatt som det sterkeste laget Utleira skulle møte denne helgen. Det ble jevnt hele veien, men Utleira dro hjem en meget viktig seier som satte standarden for resten av helga.

De to neste kampene ble godt gjennomført med to klare seire. Om noe skal fremheves må det være tempoet i spillet i kamp nummer tre på søndag. Her viste Utleira virkelig at de ønsker å spille hurtig håndball med nesen mot mål.

Nå får laget muligheten som så mange unge spillere ønsker seg, nemlig å delta på nasjonalt nivå.