Så løsnet det foran mål

Søndag var Storhamar gjester i Utleirahallen da hjemmelaget vant med hele ti mål i 2. divisjonsoppgjøret. Det har ofte gått trått foran mål på hjemmebane i år , men søndag skulle ketchupeffekten endelig slå til.

Det ble en meget god start på kampen med en kaptein som tok  ansvar. De fem første målene for Utleira ble signert Ingvild Følstad. Det var en jevn første omgang der Utleira klarte å rive til seg en tre måls-ledelse inn mot pause.

Ingvild Følstad førte troppene med en kanonstart søndag. (Foto: Lars R. Skaug)

Det har ofte gått trått foran mål på hjemmebane i år, men søndag skulle ketchup-effekten endelig slå til. Spillerne slapp seg løs og ga hverandre energi som igjen gjorde at flere og flere meldte seg på. Det ble enveiskjøring utover i omgangen, og liten tvil om at nivåforskjellen var stor på lagene. Oppgjøret endte 34-24 i favør Utleiras håndballdamer.

Eirin Skogen var i storslag søndag, og satte hele ni fulltreffere. (Foto: Lars R. Skaug)

– En stor takk til Trondheims flotteste hjemmepublikum som har fått en tilvekst gjennom Utleira Ultras som setter farge på kampene, skrev Utleira på sine hjemmesider søndag.

Nå trenger laget all støtte ut sesongen, og allerede på onsdag står Selbu på motsatt banehalvdel i Selbuhallen.

Sofie Fuglaas er en kant med en ekstrem start, og søndag suste hun nedover sidelinja. (Foto: Lars R. Skaug)