Blir det en sesong uten hjemmetap?

Annonse

(Foto: Nardo FK)

Søndag spiller Nardo FKs A-lag for herrer sesongens siste hjemmekamp, og så langt i serien har de ikke tapt i Nissekollen. 

Trygg/Lade stiller på motsatt banehalvdel søndag i det som blir sesongens siste hjemmekamp for Nardo. Så langt har de vunnet åtte kamper og spilt fire uavgjort på hjemmebane. Blir det en sesong uten hjemmetap?

Etter 24 runder er spilt ligger Nardo på en trygg tredjeplass, med Strindheim åtte poeng bak når det gjenstår to kamper og kun seks poeng skal deles ut. Dermed er medaljen sikret i årets Norsk Tipping-liga avdeling 5.

(Foto: Nardo FK/Nora Baglo)

Hvilken valør blir medaljen?

På bortebane har Nardo vunnet sju kamper så langt i år, kun spilt en uavgjort og de har tapt fire kamper. Med kun tre poeng opp til Byåsen er det fortsatt mulig å erobre andreplassen i årets serie for klubben når to serierunder gjenstår. På søndag spiller Byåsen på hjemmebane mot Kolstad, og søndag om en uke møter de RBK2 på SalMar-banen. Nardo sine to siste kamper for sesongen er denne helgen mot Trygg/Lade, og neste helg på bortebane mot Strindheim. Det ligger an til en spennende avslutning på sesongen.

(Foto: nardoposten.no)