Avsluttet sesongen med seier

(Foto: Nardo FK)

I sesongens siste kamp som ble spilt på bortebane vant Nardos kvinner etter en sesong som har vært mye preget av «stang ut».

Det var Blindheim som fikk besøk av damene fra Nissekollen i serieavslutningen, og allerede i det fjerde spilleminutt gikk gjestene opp i ledelsen 0-1 ved Helene Gross-Benberg. Bare to minutter senere økte Ida Marie Flønes ledelsen til 0-2. Deretter gikk det nesten tjue minutter før hjemmelaget reduserte ledelsen,  og deretter utlignet de i det 38. minutt. Helene Gross-Benberg fant nettmaskene nok en gang før pausesignalet ble blåst, og dermed sto det 2-3 til hvilen.

I den andre omgangen fant ballen igjen veien til nettmaskene to ganger, først et selvmål av Blindheim, deretter reduserte de slik at sluttresultatet ble 3-4 i favør Nardo som da fikk en god avslutning på sesongen.

Men fotballen kan være nådeløs, og i en sesong som har vært preget av «stang ut» for Nardo-damene så må de se realitetene i øynene. Neste år blir det spill i en divisjon lavere, men slik kan det bli når marginene ikke er på sin side. Og vi spår at Nardo-damene vil bli å se i 2. divisjon igjen om et år.