Klar for nasjonalt seriespill

Annonse

(Foto: Utleira IL)

I helga har Utleira J16 hatt besøk av Snarøya, Åsane og Romerike Ravens. Det ble spilt mye god håndball i hallen i helga av fire lag som ønsket å vise seg frem fra sin beste side.  Utleira er nå klare for nasjonalt seriespill i BRING-ligaen.

Utleira sitt J16 lag hadde håp om å klare seg inn mot lokal kvalifisering i Oktober uten å vite for mye om motstanderne i helga. Det de viste var at Åsane og Romerike Ravens er sterke klubber i sine regioner, mindre visste de om om Snarøya.

I første kamp lørdag mot sistnevnte lag stemte det meste i 1.omgang og kampen var mer eller mindre avgjort før oppstart i 2.omgang. Men, Snarøya hadde meget gode holdninger og sto på hele kampen ut. Det endte med seier til Utleira.

(Foto: Utleira IL)

Kamp nummer to gikk litt senere på dagen, noe som ble en kamp som gikk opp, ned og til siden. Første omgang var velspilt med høyt tempo og presise kontringer som ga Utleira et meget godt utgangspunkt før 2.omgnag. Det ble en omgang der det lugget kraftig foran mål det første kvarteret for hjemmelaget. Ravens er et meget sterkt lag, men på en eller annen måte klarte J16 Utleira å vippe kampen i sin favør og vant med 4 mål tilslutt.

Fellesbilde med Åsanae som også er klare for Bring-ligaen. (Foto: Utleira IL)

Kamp nummer tre gikk i dag mot et meget godt teknsisk lag fra Åsane. De var meget gode til å flytte ball og spilte med høyt tempo i angrepspillet sitt.  Igjen ble det en meget god 1.Omgang fra Utleira, men litt mindre flyt i 2.omgang . Likevel klarte de å holde Åsanae på avstand. Tre seire førte til at Utleira ble gruppevinnere og er klare for spill i den nasjonale Bring-serien . Meget sterkt av Utleira J16.

(Foto: Utleira IL)

I helgen fikk to unge trenere ta litt mer ansvar under kampen mot Åsane. Viktig at unge trenere får muligheten til å bidra også på en slik arena. Spillergruppa er meget godt fornøyd med å ha med Kari Sætern og Julie Fjerstad som en del av sitt trener team.