Seier i en fartsfylt og spennende kamp

(Foto: Nardo FK/Nora Baglo)

Lørdagens oppgjør i Norsk Tipping-ligaen mellom Nardo og Steinkjer endte med nok en seier i Nissekollen for hjemmelaget. De klatrer dermed opp på en tredjeplass på tabellen.

Med værforhold som i stor grad beskriver den trønderske sommeren i år ble det et fartsfylt, og tidvis spennende oppgjør mellom trønderlagene.

Det tok bare fem minutter etter dommer Per Oscar Heiberg fra Stoppen Sportsklubb blåste i gang kampen før Oskar Stølan sendte hjemmelaget i føringen 1-0. Kun to minutter senere økte Nardo ledelsen til 2-0 ved Rasmus Andreasen. Før pause skrev også Jonas Strand seg inn i målprotokollen, og det sto 3-0 ved halvspilt match.

Den andre omgangen var drøyt halvspilt før Nardo igjen skulle få nettkjenning. I det 71. spilleminutt var det Pål Even Heggelund som økte hjemmelagets ledelse til 4-0. Gjestene reduserte til 4-1 etter 77 minutter var spilt, mål ved Lars Oskar Sahlin. Kampens siste scoring kom på et straffespark satt av Jørgen Wisth Lie i det 80. minutt, og sluttresultatet ble dermed 5-1 til Nardo som nå har klatret opp til en tredjeplass på tabellen i Norsk Tipping-ligaens avd. 5.

Nardo uttaler selv på sin Facebook-profil at det ble en kmp der alle faser av spillet fungerte utmerket etter kamp-planen.

– Vi takker også alle de frammøtte, og våre taktfaste unge gutter som alltid skaper gode rammer på våre kamper, skriver klubben.