Sparker igang sesongen på bortebane

Annonse

(Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

Nå er seriespill-oppsettet for PostNord-ligaen klart, og Nardo Fotballklubb åpner sesongen med bortekamp mot Egersund. De første kampene spilles helgen 19-20. juni, og siste serierunde skal spilles i midten av november. Allerede i runde tre blir det trønderderby når laget fra Nissekollen reiser til Levanger.

Jubileumssesong

Nardo Fotballklubb går inn i en spennende sesong med nytt trenerteam, og som vanlig er i Nissekollen en del utskiftninger i A-lagstroppen. Det skal markeres 50-årsjubileum, forhåpentligvis på positivt vis både på og utenfor banen, og planer om å utbedre anlegget er også på trappene. Etter en avkortet fjorårssesong berget klubben plassen i ligaen, og målsetningen er nok ikke mindre i år.

De første fire

Oppsettet for årets seriespill i PostNord-ligaen er nå klart, og vi gir deg her en oversikt over de fire første rundene i Nardos avdeling.

 

 

Spennende trønderoppgjør

Allerede i runde tre skal Nardo reise nordover i fylket for bortekamp mot Levanger. Dette er det laget av de tre trønderske i avdelingen som endte høyest på tabellen i fjor. I runde fem som spilles i begynnelsen av juli kommer Levanger på besøk til RBK 2. Laget fra Lerkendal besøker Nissekollen mot slutten av juli. Så her er det mange fine trønderske oppgjør å se frem til utover sommeren.