Målkalas for Utleira

(Foto: Utleira Futsal)

Det ble aldri spennende i lørdagens Eliteserie-oppgjør mellom Utleira og Veitvet. Allerede etter et par minutter var hjemmelaget opp i en tomåls-ledelse.

Og bare fem minutter senere var ledelsen økt med ytterligere tre mål, så da syv minutter var spilt sto det 5-0 til Utleira. Gjestene tok da ut keeper, og resten av oppgjøret ble ifølge hjemmelaget en lite severdig affære.

Fire av hjemmelagets mål ble scoret av Welo, Økland fikk to nettkjenninger, mens Killingberg, Andreassen, Halvorsen, Robin Johansen og Imre Johansen noterte seg med hver sin scoring.

Dagens Utleira-spiller ble Andreas Økland , som gir 1000 kroner fra dagens kampsponsor, Trondheim private omsorgstjeneste, til UNICEFs arbeid for barn i Ukraina.

Søndag er det klart for nytt oppgjør i Eliteserien mellom Utleira og HSIL. Denne kampen spilles også i Utleirahallen, kampstart klokken 14.