– Trondheim trenger mer punk!

Annonse

Hele teamet på Lager11 og Trondheim Punkfestival er nå klare til to dager med svett og energisk punk på det gamle ombygde lageret på Sluppen.

Vi er veldig stolte og fornøyde med festivalens første line-up, vi startet Trondheim Punkfestival fordi vi elsker punk og Trondheim trenger mer punk, sier Kari Malm-Hattrem og Aril Hauger som er initiativtakerne til festivalen.

Trondheim Punkfestival arrangeres for første gang på Lager11 27. og 28. mai og er et initiativ fra to dedikerte punkelskere som til vanlig driver med andre ting enn konsertproduksjon.

Ideen kom i fjor høst da vi spiste lunsj på Lager11 og tenkte; her hadde det vært gøy å ha festival!  Lokalene til Lager11 med alle matbodene og piknikbordene skriker jo sommerfestival. Så vi dro hjem og opprettet Trondheim Punkforening og begynte å planlegge festival, uten noe som helst snøring på hvordan man setter i gang noe slikt. Men etter et halvt år med dumme spørsmål og google-søk føler vi at vi begynner å komme i mål. Det har vært unison støtte fra alle involverte hele veien, så dette har utelukkende vært en
kjempegøy og ikke minst lærerik prosess, 
forteller Kari Malm-Hattrem.

Trondheim Punkfestival går over to dager, og man kan få med seg hele åtte band. Ønsker man å sikre seg en billett må man være raskt på labben, tre uker før festivalstart er det få billetter igjen.

Festivalen er i hovedsak dugnadsbasert, der alt av billettinntekter vi genererer kun går til å dekke utgifter i forbindelse med festivalen. Et eventuelt overskudd skal gå tilbake til artistene. Så vi vil rette en stor takk til Lager11 og alle bandene, som har vist velvilje og forståelse gjennom hele prosessen, og Trondheim Kommune som har bidratt med økonomisk støtte, avslutter Aril Hauger.