Kulturkveld og pub på låven

Annonse

Denne uken inviterer Bjørkmyr Kulturforening til sosial sammenkomst ved Lerflaten Gård, og i følge arrangøren blir det noe for enhver smak med både levende musikk, foredrag og quiz.

Ved Lerflaten Gård yrer det av liv, og onsdag denne uken blir det pubkveld på låven. Dette arrangeres av den lokale kulturforeningen, og Svein Rune Wik som er en del av Bjørkmyr Kulturforening kan fortelle at det vil bli et meget interessant foredrag denne kvelden ved historiker Frode Lindgjerdet. Han skal fortelle om Armfelds herjinger i nærområdet i år 1718.

Gårdskafè

Ved Lerflaten Gård har de i løpet av de siste årene både startet med glamping-konsept og åpnet gårdskafè. Kafèen holder de åpen hver onsdag med både middagsservering og noe godt til kaffen. Denne uken arrangerer Bjørkmyr Kulturforening kultur- og pubkveld på låven, et arrangement som åpner dørene når kafèen stenger klokken seks.

Denne kvelden lokkes det med musikk, foredrag, quiz og hyggelig prat. Det er «Edvardsen og sønn» som spiller, det vil bli quiz og ikke minst det tidligere nevnte foredraget om Armfelds herjinger.

 

Les også denne – «Har åpnet kafè på gården»