Takket av med seier over Tiller

Annonse

Fredrik Eliassen har vært hovedtrener for herrenes A-lag i nærmere ett og ett halvt år. (Foto: Nardo FK)

Etter ett og ett halvt år avsluttet Fredrik Eliassen sin trenergjerning i Nardo med seier over motstander Tiller i Nisskollen lørdag. 

Superlørdagen i Nissekollen startet allerede klokken tolv med oppgjøret mellom Nardo FKs A-lag for damer som delte poengene med motstander Herd etter en kamp som endte 2-2.

Klokken fire var det klart for lokaloppgjøret mellom Nardo FKs A-lag for herrer mot Tiller i Norsk Tipping-ligaen. Dette skulle også være hjemmelagets siste kamp med hovedtrener Fredrik Eliassen. I nærmere ett og ett halvt år har han hatt oppgaven med å lede Nardos menn i trening og kamp, men nå er det altså over. Eliassen har tilført klubben noe, og gitt av seg selv. Han har også vært flink til å satse på egne unggutter.

Lørdag avsluttet Fredrik Eliassen sin trenergjerning i Nardo med seier 5-2 over gjestene fra Tiller.

(Foto: Nardo FK)

Det var Isak Hustad som åpnet scoringsballet for hjemmelaget etter nitten minutter og sendte Nardo i føringen. I det 31. spilleminutt økte Henrik Høyem Olsen ledelsen til 2-0. Deretter var det Patrik Dønheim Hjelmseth som skulle få dagens dobbel da han økte ledelsen til både 3- og 4-0. Isak Hustad ville ikke være noe dårligere, og økte ledelsen ytterligere med sin andre scoring for dagen. 5-0.

Tiller reduserte ledelsen ved henholdsvis Brede Frøysa og Knut Kleppo Vangen, men det endte til slutt 5-2 til hjemmelaget.

Les også denne – «Uavgjort for damene mot Herd»