Seier på Guldbergaunet

Annonse

(Foto: nardoposten.no)

Det ble med tre poeng hjem til Nissekollen for Nardo FKs A-lag for herrer etter bortekampen mot Steinkjer lørdag. 

Allerede i det første spilleminuttet sendte Henrik Høyem Olsen gjestene i føringen med 0-1. Og hele omgangen skulle gå før Nardo igjen fikk nettkjenning. 0-2 i det 45. minutt, og dermed en fin ledelse til pause.

I det 64. minutt gjorde begge lagene ett bytte, og for Nardo var det dagens første målscorer som gikk av banen og Kristoffer Halvorsen på. Dagens andre bytte for gjestene ble foretatt i det 75. minutt da Jonas Andrè Strand kom inn for Patrik Dønheim Hjelmseth. Innbytter Strand fikk til slutt æren av å fastsette sluttresultatet til 0-3 for laget fra Nissekollen.

(Foto: Nardo FK)

Nardo befinner seg for øyeblikket på en 7. plass i Norsk Tipping-ligaens avd. 5 med fire poeng etter tre spilte kamper. RBK2 ligger hakk i hæl, med tre poeng og en kamp mindre spilt. Bodø/Glimt 2 og Junkeren er begge ubeseiret så langt, og topper tabellen med ni poeng.

Neste helg er det Tiller som kommer på besøk i Nissekollen.