Nok en målløs kamp i Nissekollen

Annonse

Det ble nok et målløst oppgjør i Nissekollen søndag da Nardo tok imot Kjelsås.

Søndag ble det nok en poengdeling for Nardo FKs A-lag for herrer da Kjelsås gjestet motsatt banehalvdel i Nissekollen. Etter seks kamper står Nardo nå med fem poeng etter kun en seier, to uavgjort og tre tap.

Sist de to lagene møttes var i august 2018 hvor Nardo gikk seirende ut av det med en 3-1-seier. På de siste fem oppgjørene har begge lag vunnet to kamper hver, og nå ble det altså uavgjort i søndagens oppgjør. Med hele tretten poeng bak serieleder Arendal er det nå bare RBK 2, Sotra og Fløy Flekkerøy som ligger bak Nardo på tabellen.

I overkant av 150 personer hadde møtt opp i Nissekollen for å se søndagens målløse kamp mellom Nardo og Kjelsås. Dommer Abdulhadi Al-Fahad fra Ekholt BK delte ut i alt tre gule kort i løpet av kampen, alle til Nardospillere. Oppgjøret bød ikke på mange opplagte og store sjanser, og uavgjort står seg som et rettferdig resultat.

Møter serielederen

Neste oppgjør for Nardo i årets PostNord-liga er kommende søndag. Da reiser klubben til Arendal for å møte serielederen på Norac stadion klokken 13. Påfølgende torsdag er det duket for lokalderby i Nissekollen når Rosenborg 2 kommer på besøk.