Tap i sesongens siste

Annonse

(Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

Det endte med tap i årets siste kamp for Nardo Fotballklubbs A-lag for herrer i oppgjøret mot Levanger på Koteng Arena søndag. Dermed blir det laget fra Nissekollen sammen med RBK 2 som rykker ned fra Postnord-ligaens avdeling 2.

Etter tolv års spill på samme nivå er det nå klart at Nardo rykker ned til Norsk Tipping-ligaen hvor laget skal spille sesongen 2022. Med 1-4 tap for Levanger søndag endte klubben på en nest sisteplass i årets seriespill, bare Rosenborgs andrelag fikk en svakere plassering på tabellen. Levanger havnet til slutt på en fjerdeplass, tretten poeng bak seriemester Skeid, og fem poeng bak Arendal og Egersund som endte på henholdsvis andre og tredjeplass.

Gjestene fra nord i fylket ledet med ett mål til pause etter scoring av Marius Høstland i det 44. spilleminutt. Bare fire minutter ut i den andre omgangen utliknet Jonas Andrè Strand for Nardo, og det sto lenge 1-1 på tavla. På knappe fem minutter etter at 80 minutter av kampen var unnagjort tok Levanger ledelsen og økte på kort tid til hele 1-4, dette ble også sluttresultatet.

Selv om klubben nå rykker ned i sitt jubileumsår har de mye å se frem til neste år. Med å ha kvalifisert seg til fjerde runde i cupen kan de nå se frem mot besøk av Lillestrøm allerede i mars, de kan også glede seg over at deres nye arena begynner å ta form for alvor. Neste sesong kan de lokke med ca. 500 sitteplasser på stadionen i Nisekollen. Med et tøft sportslig år bak seg rettes nå fokuset mot et nytt år med nye muligheter. Da er det klart for mange lokalderbyer i Nissekollen, så får man da se hvor nivået ligger og om det er mulig å kvalifisere seg til å komme tilbake på det nivået de ønsker å være!