Fra formidabelt til fadese

Vi ledet med 6-0 tidlig i andreomgang, men så ble det fullstendig mørkt. Med 21 sekunder igjen gir vi bort utligningen, og fadesen er et faktum, skrev Utleira Futsal på sin Facebook-side etter oppgjøret mot KFUM i Utleirahallen søndag.

Fortsatt på topp

På tross av søndagens poengdeling er tabellen i Eliteserien fortsatt et hyggelig syn. Utleira leder serien med syv poeng foran Freidig på andreplass etter å ha vunnet fem kamper og spilt to uavgjorte.

Det var Sindre Welo som åpnet ballet for hjemmelaget med scoring etter tre minutter, før både Økland, Andreassen, Valstad Johansen og Tjøtta Vie satte inn hvert sitt mål i første omgang. Etter bare to minutter av andre omgang var det Utleira som scoret igjen, denne gang ved Fløisand Moen og hjemmelaget ledet dermed hele 6-0. I det 27. spilleminutt startet KFUM opphentingen med redusering 6-1 ved Morten Skjeldnes Berre. Da det gjensto drøye to minutter var stillingen 6-5, og gjestene jaget utligning. Med bare 21 sekunder igjen på klokka oppstår en misforståelse i hjemmelagets bakre rekker, og KFUM scoret sitt utligningsmål til 6-6 ved Victor Ramløff Dahl.

Det som så ut til å kunne bli en formidabel seier for Utleira endte dermed med en fadese, selv om et poeng ble berget.