Ingen hymne i hallen

Annonse

Som regjerende seriemester skulle Utleira Futsal ut i kvalifisering til Champions League mot den nederlandske mesteren Hovocubo den siste lørdagen i november. Slik ser det ikke ut til å bli etter at Norges Fotballforbund har bedt klubben avlyse kampen grunnet nye vurderinger av smittesituasjonen.

Uavklart situasjon

Ifølge det Nardo-Posten kjenner til er ikke situasjonen helt avklart, men om man skal følge de helsefaglige vurderinger vil det nok ende med at Utleira må ta fotballforbundets anmodning til etteretning. Kampen var planlagt å avvikles for tomme tribuner i Utleirahallen, men streames på A-medias direktesport.no.

Underarmsbrudd

I lørdagens oppgjør mot Vesterålen måtte Even Kvalvær gå av banen etter en svært uheldig landing etter et volleysvev. Kvalvær pådro seg et brudd i underarmsbeinet ved landingen og er ute av spill den kommende tiden.

 

Vi oppdaterer deg så snart ny informasjon om CL-kvalifiseringen er offentlig.

 

Les også denne saken – «Rystet fra start – komfortabel til slutt»