En smak av verden midt i uka

Annonse

Et rikt utvalg av mat fra ulike deler av verden er alene verd turen innom Sluppen.

Hver onsdag inviteres det til lunsj fra ulike hjørner av verden ved Lager11 på Sluppen. Denne onsdagen er det streetfood fra India og Chile som skal mette de besøkende.

Etter samfunnet sakte, men sikkert har våknet til liv igjen har også aktiviteten ved møtestedet på Sluppen tatt seg opp. Tradisjonen tro er også onsdagslunsjen tilbake, og da rulleres det på hvilke matboder som er åpne. Men i helgene er alle matbodene åpne som normalt.

På kulturfronten er det også blant annet satt i gang en konsertserie som har fått tittelen akuSTIKK, og sist helg ble første konsert i denne serien arrangert. Denne gang var det Alf Wilhelm Lundberg, som spilte nydelig egenkomponert musikk på Brahms-gitar. Samme dag ble også konseptet «Paint and sip» arrangert.

Så om du skulle ha lyst på «curry in a hurry»  eller en matbit fra Chile til lunsj på onsdag, så er Sluppen plassen å besøke.