Berget poeng på overtid

Annonse

På overtid sørget Jarl Magnus Knutsen for utligningen på et godt satt frispark fra rett utenfor 16-meteren.

I søndagens oppgjør mellom Nardo FK og Asker i Nissekollen så det lenge ut til at bortelaget skulle få med seg alle tre poengene helt til den rutinerte Robert Stene skaffet hjemmelaget et frispark rett utenfor 16-meteren på overtid. På et godt slått frispark satte Jarl Magnus Knutsen ballen i nettet bak Asker-målvakten og et poeng var dermed sikret.

Et viktig mål

For et presset Nardolag som ikke har for mange seiere så langt denne sesongen ble dette et særdeles viktig mål for å sikre det ene poenget. Spillemessig var det et rettferdig sluttresultat på kampen at det sto 1-1 når dommer Torkjell Jonsson Trædal blåste sluttsignalet i fløyta. Innbytter Robert Stene hadde noen gode involveringer mot slutten av kampen, og frisparket han fikk på overtid ble helt avgjørende. Det var en god prestasjon av en av Nardos formspillere Jarl Magnus Ernstsen Knutsen å plassere frisparket godt i Asker-keeperens venstre hjørne. Dermed kunne hjemmelaget sikre inn uavgjortresultatet.

 

 

Litt for utydlig

Hovedtrener for Nardo FKs A-lag Stig Kammen oppsummerer kampen slik;

– En kamp som viser hvor vi er om dagen. Vi har fått ryddet ganske bra i det defensive, men så savner vi kanskje litt i det kollektive angrepsspillet. Vi blir litt for utydelig og litt for unøyaktige på siste tredjedel. Når det er sagt så skaper vi nok til å vinne denne kampen!

1-1 er kanskje greit sett kampen under ett, men vi føler at vi er nærmest idag. Vi skal anerkjenne prestasjonen for det den er, og det faktum at vi igjen er bedre enn en opprykkskandidat, for sesongen viser at vi tar steg jevnt og trutt. Nå handler alt om en god treningsuke før vi skal til Notodden neste helg for å ta med oss tre poeng!

Neste oppgjør

Kommende helg møter Nardos menn Notodden på Optime Arena Lørdag klokken 16, før Fløy-Flekkerøy kommer på besøk i Nissekollen Lørdag 3. oktober.