Samspill i egen bydel

Annonse

Tilstede på signering var styreleder i Utleira håndball Pål Nøst og styreleder Nidelv håndball Yngve Sommervoll i front. Bak sportslig leder i Utleira håndball Trond Kvam og sportslig leder Nidelv Tommy Schanke-Stenstvedt.

Utleira Håndball og Nidelv Håndball møttes torsdag for å signere en avtale som knytter klubbene sammen om å legge tilrette for gode utviklingsmuligheter for barn og ungdom.

Klubbene kommer til å samarbeide om flere prosjekter og skal i nær fremtid samles for å se på hvilke tiltak de skal gjøre i felleskap.

Representanter for de to idrettslagene signerte torsdag denne uken en avtale om å legge tilrette for gode utviklingsmuligheter for barn og ungdom i alderen 6-20 år. Det er viktig for begge klubbene at spillere i alle aldre har ei utviklingstrapp i egen bydel som gir trygghet og forutsigbarhet.

Intensjonen med samarbeidet er at det skal øke interessen for håndball, rekruttere flere utøvere samt forsøke å holde på flere utøvere lengre. Samarbeidet skal også sikre kvalitet i arbeidet som legges ned i bydelen.